Ελατήρια έλξεως


Τα ελατήρια έλξεως είναι συνήθως ελατήρια χωρίς βήμα. Οι σπείρες είναι κολλητές η μία δίπλα στην άλλη και στις άκρες τους έχουν γάντζους ώστε να τοποθετηθούν στα αντίστοιχα εξαρτήματα που προορίζονται να εργαστούν. Όταν τα ελατήρια δέχονται μια δύναμη έλξης και ανοίξουν αποθηκεύουν μια δύναμη. Όταν παύσει αυτή η έλξη τα ελατήρια επανέρχονται στην αρχική τους θέση. Η δύναμη έλξης των συγκριμένων ελατηρίων καθορίζεται από το πάχος του σύρματος σε σχέση με την εξωτερική του διάμετρο.

Στα ελατήρια έλξεως συναντάμε πολλούς και διάφορους γάντζους ανάλογα την εφαρμογή τους.. Η πολυετή πείρα μας σε συνδυασμό με τον μηχανολογικό εξοπλισμό μας επιτρέπει να παράγουμε πολλά είδη γαντζών.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής πολλών ειδών ελατηρίων έλξεως, όπως κωνικά ή διπλά κωνικά, ελατήρια έλξεως με βήμα ή και σε σχήμα αυγού ή βαρελιού. Σε αυτές της περιπτώσεις το δείγμα ή το σχέδιο μας είναι απαραίτητο.

Μπορείτε να παραγγείλετε ελατήρια τηλεφωνικά ή γραπτά. Για να σας δώσουμε προσφορά θα χρειαστούμε τα εξής χαρακτηριστικά των ελατηρίων σε χιλιοστά:

- Πάχος σύρματος του ελατηρίου.

- Εξωτερική διάμετρο του ελατηρίου.

- Ελεύθερο μήκος κορμού ελατηρίου.

- Ολικό μήκος ελατηρίου με γάντζους.

- Περιγραφή γάντζων.

- Επιθυμητή ποσότητα. Δεν υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα που θέλετε.

- Επιθυμητή Α΄ ύλη, δηλαδή εάν θέλετε τα ελατήρια να κατασκευαστούν από ατσάλι, ανοξείδωτο ατσάλι ή γαλβανιζέ ατσάλι.

Στον πιο συνηθισμένο γάντζο που είναι ένα απλό γύρισμα της σπείρας μπορείτε να μας δώσετε παραγγελία τηλεφωνικά ή γραπτά.

Για ελατήρια έλξεως με γάντζους σπέσιαλ ή με πιο περίπλοκα σχήματα καλό θα ήταν να μας στείλετε δείγμα ή σε περίπτωση που το ελατήριο είναι σπασμένο, συλλέξτε προσεκτικά όλα τα κομμάτια και στείλτε το μας.

Για την καλύτερη διευκόλυνση σας, ανοίξτε το PDF αρχείο για να δείτε τα παραπάνω δεδομένα των ελατηρίων έλξεως που χρειάζονται σε περίπτωση ζήτησης προσφοράς ή για την παραγγελία σας

 

ΒΙΝΤΕΟ

 

 

.
Login-iconLogin