Ιστορικό


Η εταιρεία είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1979 με την επιστροφή του ζεύγους ΜΩΥΣΙΑΔΗ από την Ελβετία, όπου εργαζόντουσαν επί 20 χρόνια σε μεγάλη μονάδα παραγωγής ελατηρίων. 

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ως πρώτος μηχανικός της εκεί επιχείρηση, είχε μόνο ένα όνειρο από την πρώτη μέρα εργασίας του στον τομέα της κατασκευής ελατηρίων, την αποκόμιση γνώσεων και εμπειριών για να επιστρέψει στην πατρίδα του και να δημιουργήσει την πρώτη μονάδα παραγωγής ελατηρίων. Το ξεκίνημα, βέβαια, όπως κάθε νέα αρχή, υπήρξε δύσκολο. Με στήριγμα την συζυγό του ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΩΥΣΙΑΔΟΥ ξεκινούν την επιχείρηση αρχικά σε ένα μικρό ημιυπόγειο χώρο στην Καλαμαριά Θεσσαλονικης.

Η φιλοσοφία που υιοθέτησαν από την αρχή, ήταν η εμμονή στην ποιότητα και η προσαρμογή στα νέα τεχνολογικά δεδομένα με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Μετά από 6 χρόνια  επίμονου αγώνα και πίστη για τη δουλειά τους μεταφέρουν την επιχείρηση σε συγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 9χλμ. της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών. Νέες προοπτικές ανοίγονται  πλέον στα 1300 τμ με συνεχείς επενδύσεις μηχανολογικού εξοπλισμού και εισαγωγή α΄ υλών απο τα μεγαλύτερα χυτήρια του εξωτερικού.

Την επιχείρηση έρχονται και στηρίζουν και τα παιδιά τους ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ και ΚΥΡΙΑΚΗ που δείνουν μια νέα δυναμική στην επιχείρηση. Ταχύτατοι αναπτυξιακοί ρυθμοί, τεχνολογία και αυτοματισμός CNC για αυξημένη παραγωγικότητα, ακρίβεια και αξιοπιστία των προιόντω μας οδήγησαν το 2000 στην δόμηση, εγκατάσταση, εφαρμογή και πιστοποίηση του συστήματος Διαχείρησης Ποιότητας σύμφωνα με το ISO 9002. Επικυρώνοτας έτσι τα ελατήρια ΜΩΥΣΙΑΔΗ ως την πρώτη μονάδα παραγωγή ελατηρίων στην Ελλάδα που εφάρμοζει το διεθνες αυτό σύστημα με την εγγύηση της TUV HELLAS.

Με την απόκτηση νέων μηχανών και α΄ υλών η ανάγκη για επέκταση γίνεται πλέον αναγκαίο. Το 2008 εγκαινιάζουμε της νέες μας αποθήκες 500 τμ. με σκοπό την πάντοτε διαθέσιμη ά ύλη για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Η στρατηγική ανάπτυξη, ο εκσυχρονισμός, η αξιοπιστία των προιόντων κι η πλούσια παροχή υπηρεσιών, σε συνδισμό με το ανθρωποκεντρικό μοτίβο στις σχέσεις επιχείρησης-συνεργατών-πελατών, έκαναν τη βιομηχανία ΜΩΥΣΙΑΔΗ, τη μεγαλυτερη μονάδα κατασκευής ελατηρίων στην Ελλαδα, και προμηθευτική των περισσοτέρων βιοτεχνιών - βιομηχανιών της χώρας μας, αλλά και πολλών του εξωτερικού.
Login-iconLogin